Astăzi 7 iunie 2018, a fost înregistrată declaraţia de căsătorie a domnului ROMAN DANIEL-MUGUREL în vârstă de 38 de ani, cu domiciliul în Orașul Baia Sprie, str. Decebal, jud. Maramureș şi a domnişoarei MĂRIEȘ DORUȚA-IOANA vârstă de 31 de ani cu domiciliul în Orașul Șomcuta Mare, sat. Finteușu Mare, jud. Maramureș.

Citeşte mai mult

Astăzi 23 mai 2018, a fost înregistrată declaraţia de căsătorie a domnului MATEI VIOREL în vârstă de 37 de ani, cu domiciliul în Municipiul București, str. Lt. Gheorghe Saidac, jud. Sector 6 şi a domnişoarei ARDELEAN DANIELA-MARIA vârstă de 31 de ani cu domiciliul în Orașul Șomcuta Mare, str. Republicii, jud. Maramureș.

Citeşte mai mult

Astăzi 14 mai 2018, a fost înregistrată declaraţia de căsătorie a domnului VARGA VASILE în vârstă de 38 de ani, cu domiciliul în Orașul Șomcuta Mare, str. Mireșului, jud. Maramureș şi a domnişoarei VARGA GAROFIȚA vârstă de 35 de ani cu domiciliul în Orașul Șomcuta Mare, str. Mireșului, jud. Maramureș.

Citeşte mai mult

Astăzi 9 mai 2018, a fost înregistrată declaraţia de căsătorie a domnului SILAGHI ADRIAN-GEORGE în vârstă de 29 de ani, cu domiciliul în Municipiul Baia Mare, str. Dealul Crucii, jud. Maramureș şi a domnişoarei BUDA IOANA-FLORENTINA vârstă de 29 de ani cu domiciliul în Orașul Șomcuta Mare, str. 1 Decembrie, jud. Maramureș.

Citeşte mai mult

Astăzi 9 mai 2018, a fost înregistrată declaraţia de căsătorie a domnului HĂGAN IONUȚ-TUDOREL în vârstă de 30 de ani, cu domiciliul în Orașul Șomcuta Mare, sat. Vălenii Șomcutei, jud. Maramureș şi a domnişoarei VANCEA OANA-RALUCA vârstă de 28 de ani cu domiciliul în Orașul Șomcuta Mare, sat. Buciumi, jud. Maramureș.

Citeşte mai mult

Astăzi 2 mai 2018, a fost înregistrată declaraţia de căsătorie a domnului ISTRATE ANDREI în vârstă de 26 de ani, cu domiciliul în Orașul Șomcuta Mare, str. Cioltului, jud. Maramureș şi a domnişoarei PINTE PAULA-IOANA vârstă de 23 de ani cu domiciliul în Orașul Șomcuta Mare, sat. Ciolt, jud. Maramureș.

Citeşte mai mult

Astăzi 25 aprilie 2018, a fost înregistrată declaraţia de căsătorie a domnului HORCHIDAN IONUȚ-ALIN în vârstă de 23 de ani, cu domiciliul în Municipiul Baia Mare, bld. Decebal, jud. Maramureș şi a domnişoarei AUGUSTIN BIANCA vârstă de 23 de ani cu domiciliul în Orașul Șomcuta Mare, str. Finteușului, jud. Maramureș.

Citeşte mai mult

Astăzi 25 aprilie 2018, a fost înregistrată declaraţia de căsătorie a domnului ACHIM TUDOREL-ANDREI în vârstă de 27 de ani, cu domiciliul în Orașul Șomcuta Mare, sat. Hovrila, jud. Maramureș şi a domnişoarei c vârstă de 23 de ani cu domiciliul în Orașul Șomcuta Mare, sat. Finteușu Mare, jud. Maramureș.

Citeşte mai mult

Astăzi 20 aprilie 2018, a fost înregistrată declaraţia de căsătorie a domnului ABBAS RASHID SHERKO în vârstă de 40 de ani, cu domiciliul în Orașul Șomcuta Mare, str. Republicii, jud. Maramureș şi a domnişoarei MIHĂILĂ MELINDA-MONICA vârstă de 29 de ani cu domiciliul în Orașul Șomcuta Mare, str. Republicii, jud. Maramureș.

Citeşte mai mult

Astăzi 18 aprilie 2018, a fost înregistrată declaraţia de căsătorie a domnului ANCA IOAN în vârstă de 40 de ani, cu domiciliul în Orașul Șomcuta Mare, sat. Ciolt, jud. Maramureș şi a domnişoarei ILEA CODRUȚA vârstă de 28 de ani cu domiciliul în Orașul Șomcuta Mare, sat. Ciolt, jud. Maramureș.

Citeşte mai mult