Astăzi 7 ianuarie 2019, a fost înregistrată declaraţia de căsătorie a domnului LĂCĂTUȘ GABRIEL în vârstă de 24 de ani, cu domiciliul în Orașul Șomcuta Mare, str. Mireșului, jud. Maramureș şi a domnişoarei HORVATH SARA-ANDREEA în vârstă de 27 de ani cu domiciliul în Orașul Șomcuta Mare, str. Mireșului, jud. Maramureș.

Citeşte mai mult

Astăzi 3 ianuarie 2019, a fost înregistrată declaraţia de căsătorie a domnului ACHIM AURELIAN în vârstă de 42 de ani, cu domiciliul în Orașul Șomcuta Mare, str. Tîrgului, jud. Maramureș şi a domnişoarei LUPAN IULIANA-MIHAELA în vârstă de 27 de ani cu domiciliul în Orașul Șomcuta Mare, str. Tîrgului, jud. Maramureș.

Citeşte mai mult

Astăzi 7 decembrie 2018, a fost înregistrată declaraţia de căsătorie a domnului LONGHIN BOGDAN-ȘTEFAN în vârstă de 28 de ani, cu domiciliul în Orașul Șomcuta Mare, str. Meceni, jud. Maramureș şi a domnişoarei BUD GABRIELA-MARIA în vârstă de 28 de ani cu domiciliul în Comuna Suciu de Sus, sat. Suciu de Sus, jud. Maramureș.

Citeşte mai mult

Astăzi 5 decembrie 2018, a fost înregistrată declaraţia de căsătorie a domnului DĂNILĂ VIOREL în vârstă de 51 de ani, cu domiciliul în Comuna Valea Chioarului, sat. Vărai, jud. Maramureș şi a doamnei HOSU HORTENSIE în vârstă de 71 de ani cu domiciliul în Comuna Valea Chioarului, sat. Vărai, jud. Maramureș.

Citeşte mai mult

Astăzi 1 noiembrie 2018, a fost înregistrată declaraţia de căsătorie a domnului ATIM VLAD-LUCIAN în vârstă de 26 de ani, cu domiciliul în Comuna Orașul Șomcuta Mare, str. Ciocârliei, jud. Mraramureș şi a domnişoarei RĂDOI ANA-MARIA în vârstă de 23 de ani cu domiciliul în Orașul Șomcuta Mare, str. 1 Mai, jud. Maramureș.

Citeşte mai mult

Astăzi 24 octombrie 2018, a fost înregistrată declaraţia de căsătorie a domnului SIMA ADELIN-COSMIN în vârstă de 38 de ani, cu domiciliul în Comuna Valea Chioarului, sat. Valea Chioarului, jud. Mraramureș şi a domnişoarei BUTEAN SILVIA-ADRIANA în vârstă de 30 de ani cu domiciliul în Orașul Șomcuta Mare, str. Someș, jud. Maramureș.

Citeşte mai mult