Mesajul primarului Orașului Șomcuta Mare

Mesajul primarului Orașului Șomcuta Mare

Dragi cetățeni ai orașului Șomcuta Mare și ai localităților aparținătoare,
În calitate de primar vă asigur că voi continua să acționez pentru a da o nouă față orașului, să realizez proiecte pentru bunăstarea localnicilor, convins fiind că normalitatea se construiește doar dacă tu crezi în comunitatea ta, în oamenii, care, la rândul lor, au avut încredere în tine și te-au mandatat să îi reprezinți.

Alături de viceprimarul orașului, Dragomir-Sorin Cioltea, și echipa primăriei, milităm pentru păstrarea interacțiunii dintre oameni bazate pe respect și legalitate. Facem tot posibilul ca împreună, administrația publică locală și cetățenii, să realizăm obiective care să ne sprijine în activitatea de zi cu zi și să sporească nivelul de trai al locuitorilor.

Ne dorim să fim uniți și să îmbinăm tradițiile noastre populare cu lucrurile moderne pentru promovarea orașului, pentru evidențierea atuurilor și eliminarea punctelor slabe. Iubim tradiția locală, respectăm îndeletnicirile seculare ale localnicilor, dar încercăm să demonstrăm prin ceea ce facem în fiecare zi, că se poate face performanță administrativă, că fața micului nostru oraș se poate schimba cu succes îmbinând tradiția cu modernismul. Păstrăm zestrea transmisă de părinți ( cântec, dans, port popular, etc.), o conservăm și o transmitem copiilor noștri, dar promovăm și valorile europene. Dezvoltăm orașul și localitățile aparținătoare, investim în educație, dezvoltare turistică și culturală, în schimbarea imaginii orașului, cu multă încredere în puterea comunității locale și cu dorința de mai bine.

Cu deosebită considerație
Gheorghe-Ioan Buda, primarul orașului Șomcuta Mare